Endermologie

LPG Endermologie voor afslanken, huidversteviging en contourverbetering

Het evenwicht tussen opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces. Ondanks een gezonde leefstijl en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het opslaan van vetten toeneemt. Lokale vetophopingen en cellulite worden zichtbaar.

Endermologie is een bewezen effectieve techniek die ontwikkeld en gepatenteerd is door LPG. In wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat lipomassage de lipolyse, de natuurlijke vetverbranding, verbetert. Het geheim van de efficiëntie van lipomassage is dat het inwerkt op de vetcel. Door behandeling met LPG Endermologie wordt de lipolyse aangewakkerd en worden de opgesloten vetten in de vetcel vrijgemaakt en afgevoerd. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die ook zorgt voor versteviging en lymfedrainage.

Het nieuwe LPG Endermologie apparaat, de Cellu M6, is zeer veelzijdig. Het kan door verschillende programma’s en handstukken beter inwerken op de dieper gelegen vetten om cellulite grondig aan te pakken. De Cellu M6 kan door zijn geavanceerde technieken ook de huid verstrakken en liften. Daarnaast heeft het een uitgebreid programma voor behandeling van het gezicht.

LPG Endermologie is de oplossing voor het behandelen van cellulite, plaatselijke vetten en verslapte huid. De behandeling is niet pijnlijk. Het werkt heerlijk ontspannend en is een weldaad voor het lichaam.

Het resultaat van LPG Endermologie: Een slank en strak silhouet en op een natuurlijke manier.

 

Lipomassage is zowel voor de vrouw als de man

Voor de vrouw …

Voor de man …

Voor meer informatie kijk op www.endermologie.com